DUPA 20 DE ANI

DUPA 20 DE ANI

INVITAT: AMBASADORUL RUSIEI, OLEG MALGINOV

Difuzare:
La peste doua decenii dupa Revolutia din decembrie 1989, societatea romaneasca pare a se afla la o noua raspantie. Ce a fost castigat in acest rastimp si ce nu s-a
La peste doua decenii dupa Revolutia din decembrie 1989, societatea romaneasca pare a se afla la o noua raspantie. Ce a fost castigat in acest rastimp si ce nu s-a reusit, cat s-a apropiat Romania de ideea de democratie si capitalism autentice si mai ales ce este de facut in situatia politica si economica actuala sunt doar cateva dintre temele care sunt dezvoltate in emisiunea ""Dupa 20 de ani"".

Atat reprezentantii puterii, cat si cei ai opozitiei au prilejul sa intre in acest “fight club” ideologic pentru confruntari care urmaresc o radiografie a societatii romanesti de-a lungul celor 20 de ani de democratie, dar si pentru dezbateri care vizeaza situatia actuala. Criza economica pe care o traverseaza si Romania, posibile modele economice si strategii pentru stimularea economiei sunt unele dintre temele pe care Cristian Leonte le propune invitatilor sai.
Jurnalistii-analisti prezenti in emisiune isi prezinta opiniile despre temele discutate, astfel incat situatia “Dupa 20 de ani” sa fie revelata cat mai exact.