Întrebarea mesei rotunde

Întrebarea mesei rotunde

Un show altfel, în care Marius Manole invită cele mai cool personalități din showbiz și le pune față în față cu cele mai hot, directe, incomode întrebări și provocări. Întrebarea Mesei Rotunde este show-ul în care vei descoperi adevărata personalitate a v
#

Suspansul și amuzamentul sunt mână în mână!

Îți place să râzi, să te distrezi și să rămâi cu sufletul la gură? Venim la tine acasă cu cele mai populare emisiuni de divertisment.

#

Cele mai vizionate emisiuni și seriale cu 24 de ore în avans

Ai seriale sau emisiuni preferate și nu vrei să aștepti până apar la TV? Acum te poți bucura de ele înaintea prietenilor cu 24 de ore înainte de difuzarea lor la TV.

#

Trăiește pasiunea la cote maxime

Urmărește cele mai îndrăgite telenovele naționale și internaționale.

#

Cele mai tari evenimente sportive LIVE

De la fotbal până la campionate de MMA, VOYO transmite competiții și evenimente sportive în exclusivitate!

Intrebari frecvente

Ne bucurăm să te anunțăm că VOYO poate fi utilizat în întreg spațiul Uniunii Europene prin activarea portabilității transfrontaliere.

Pentru a activa portabilitatea VOYO în Uniunea Europeană, urmărește acești pași:

  1. Scanează sau fotografiază buletinul tău valid astfel încât toate informațiile să fie vizibile și clare.
  2. Trimite un e-mail la [email protected] cu copia buletinului atașată
  3. În e-mail, nu uita să specifici care este adresa de e-mail asociată contului VOYO pentru care dorești să activezi portabilitatea.

 

Important:

Portabilitatea în UE este oferită temporar. Dacă nu mai poți accesa VOYO din afara României, este posibil ca perioada de portabilitate să fi expirat. În acastă situație va fi nevoie să verifici din nou portabilitatea, urmărind pașii de mai sus.

În afara spațiului Uniunii Europene sau fără activarea portabilitații accesul la VOYO va fi limitat numai la anumit conținut produs și licențiat de PRO TV.

Pe VOYO veţi găsi sute de filme şi seriale, inclusiv episoade şi ediţii ale producţiilor tale PRO TV favorite, care nu au fost încă difuzate la TV.

VOYO este disponibil pe PC-uri, telefoane/tablete iOS și Android și Smart TVs. Mai multe informații găsiți AICI.

Utilizatorul poate anula abonamentul după ce se va loga în profilul de utilizator de pe website-ul voyo.ro De pe pagina principală, click pe icon-ul de utilizator şi selectează Abonamentele mele.

Astfel vei vedea datele tipului de abonament activ în acest moment.

Fie că ai un abonament cu plată recurentă lunară sau eşti în perioada de trial, trebuie să dai doar click pe ""Anulează recurenţa"" pentru a întrerupe plata abonamentului.
După anularea abonamentului poţi în continuare să vizionezi conţinutul VOYO până la expirarea intervalului de timp pentru care abonamentul a fost plătit, sau până la încheierea perioadei de trial.

După aceea contul va deveni inactiv, dar datele de inregistrare rămân valabile - astfel oricând se poate reactiva abonamentul.