Dispozitive compatibile

Trecem la o nouă platformă, datorită căreia Voyo este îmbunătățit, mai agil și mai clar. Vă rugăm să rețineți că noua versiune a Voyo (pe site-uri web, aplicații mobile și Smart TVs acceptate) necesită conectarea utilizând o adresă de e-mail în locul unui nume de utilizator. Dacă nu vă amintiți adresa de e-mail înregistrată, contactați-ne la [email protected].

Pentru a profita la maxim de experiența dumneavoastră Voyo, am actualizat dispozitivele noastre acceptate. Vă puteți înscrie acum pentru noul Voyo pe Smart TVurile compatibile. Verificați lista de mai jos pentru a vedea dacă noul Voyo este și va continua să fie acceptat pe TV-ul dumneavoastră.

Smart TV

Android TV

Android TV

Pe Android TV puteți descărca Voyo direct de pe Google Play.

Apple TV

Apple TV

Puteți descărca Voyo direct de pe Apple TV cu tvOS 12 sau o versiune superioară direct din interfața App Store.

LG

LG

Sistem de operare WebOS, an de fabricație 2018+

Samsung

Samsung

Sistem de operare Tizen, an de fabricație 2018+

Hisense

Hisense

Sistem de operare VIDAA, an de fabricație 2018+ și sistem de operare SW VIDAA U4 sau mai nou

Televizorul meu nu este acceptat

Există și alte modalități de a vă bucura de Voyo pe televizor. De exemplu, vă recomandăm Google Chromecast 3 sau centrul multimedia Xiaomi Mi TV Box S care rulează pe Android TV.

Vă rugăm să rețineți!
Dacă nu alegeți una dintre alternativele de mai jos, trebuie să vă asigurați că sistemul de operare Android TV, nu sistemul de operare clasic Android, este de fapt instalat pe dispozitivul extern pe care l-ați selectat.

Google Chromecast 3

Android TV box

Chromecast

Google Chromecast

Puteți proiecta conținut pe Smart TV-ul dumneavoastră compatibil Chromecast (sau dispozitiv Chromecast extern) direct din aplicația Voyo de pe telefonul mobil Android. Dacă televizorul dumneavoastră nu acceptă Chromecast, trebuie să utilizați un Chromecast extern, caz în care vă recomandăm Google Chromecast 3.

Telefoane și tablete

Android devices

Telefoane și tablete Android

Voyo este disponibil pentru dispozitivele care rulează Android 9 și versiuni ulterioare. Pentru a putea folosi noul Voyo, nu uitați să vă actualizați dispozitivul pe Google Play.

Apple devices

iPhone și iPad

Voyo este disponibil pentru dispozitivele care rulează iOS 12.5 și versiuni ulterioare. Pentru a putea folosi noul Voyo, nu uitați să vă actualizați dispozitivul.

Huawei devices

Huawei

Voyo este disponibil pentru dispozitivele care rulează Harmony OS 2.0 și versiuni ulterioare. Pentru a putea folosi noul Voyo, nu uitați să vă actualizați dispozitivul.

Browsere web

Browsere web pe MS Windows

Pentru cea mai bună experiență Voyo, vă recomandăm să utilizați browser-ul web Chrome.

Browsere web Apple

Pentru cea mai bună experiență Voyo, vă recomandăm să utilizați browsere web moderne, acceptăm atât Chrome cât și Safari nativ.

Browsere web pe Linux

Pentru cea mai bună experiență Voyo, vă recomandăm să utilizați browser-ul web Chrome.

Calculator

Dotări tehnice minime în cazul echipamentelor cu sisteme de operare Windows:

Procesor i3 SkyLake, memorie RAM 8Gb, Placă video cu accelerator grafic, placă de sunet, sistem de operare minim Windows 7, cea mai nouă versiune de browser pusă la dispoziția publicului de fiecare dezvoltator în parte, cum ar fi, dar fără a se limita la Mozilla Firefox, Google Chrome etc.

Dotări tehnice minime în cazul echipamentelor cu sisteme de operare Mac OS:

Procesor i3 SkyLake, memorie RAM 8Gb, sistem de operare minim Mac OS 10.11, cea mai nouă versiune de browser pusă la dispoziția publicului de fiecare dezvoltator în parte, cum ar fi, dar fără a se limita la, Mozilla Firefox, Google Chrome etc.

Viteza conexiune internet:

Pentru calitatea SD a Continutului VOYO - rata de transfer de minim 4 Mbps;
Pentru calitatea HD a Continutului VOYO - rata de transfer de minim 7 Mbps;