Vezi emisiunile și serialele tale preferate fără reclame

Oriunde, oricând

Wrong email format

În curând pe VOYO

Offset letter
Offset letter
 • Episod exclusiv VOYO

  Episod exclusiv VOYO

  Ideile prind contur când trecem la fapte! Imperiul Leilor este emisiunea unde investitori români care s-au luptat în lumea afacerilor, ajută micii antreprenori în călătoria business-ului.

  DIN 01 IUN
 • Survivor România - Finala LIVE

  Survivor România - Finala LIVE

  Divertisment

  CONFRUNTAREA FINALĂ ESTE AICI! Unul singur va fi Survivor! Unul singur va demonstra că este cel mai bun, fii primul care află cine câștigă Finala Survivor România LIVE pe VOYO!

  DIN 31-MAI-2022 20:30
 • MasterChef - Finala

  MasterChef - Finala

  Cooking show
  Divertisment

  Ultima săptămână a competiției vine cu porție dublă de Masterchef. Cine va câștiga marele premiu de 50.000 euro?

  DIN 01-IUN-2022 22:00
 • Bill și Ted salvează universul

  Bill și Ted salvează universul

  Comedie
  Muzical

  Mizele sunt mai mari ca oricând pentru călătorii în timp William „Bill” S. Preston Esq. (Alex Winter) și Theodore „Ted” Logan (Keanu Reeves). Cei doi prieteni, care acum sunt de vârstă mijlocie, nu și-au împlinit destinul rock and roll, așa că pornesc într-o nouă aventură când un vizitator din viitor îi avertizează că doar cântecul lor poate să salveze viața așa cum o știm. În tot acest timp, ei vor fi ajutați de fiicele lor, un nou set de figuri istorice și câteva legende muzicale, ca să salveze lumea și să aducă armonie în univers

  2-IUN-2022
 • RĂPIREA

  RĂPIREA

  Dramă

  Taylor Lautner, una din vedetele seriei "Twilight", schimba registrul cu un nou thriller in care joaca rolul lui Nathan, un tanar care traieste o viata linistita pana cand descopera o poza de cand era copil pe un site de persoane disparute.


  Filmul este regizat de John Singleton (2 Fast 2 Furious, Four Brothers) si ii mai are in distributie pe Maria Bello (Grown Ups, St. Vincent, The Yellow Handkerchief), Jason Isaacs (Pleading Guilty), Alfred Molina (The Sorcerer's Apprentice) si Sigourney Weaver (Avatar).

  1-DEC-2022
 • Red Dawn: Ultima invazie

  Red Dawn: Ultima invazie

  Acțiune
  Dramă

  Remake al filmului de război cu același nume, din 1984, în care niște tineri soldați americani luptă pentru a-și apăra țara de invazia sovieticilor, la începutul celui de-al Treilea Război Mondial.

  1-DEC-2022

Te interesează VOYO?

Pe VOYO ai sute de filme, seriale și emisiuni de care te poți bucura oriunde, oricând.

Wrong email format