Vezi emisiunile și serialele tale preferate fără reclame

Oriunde, oricând

Wrong email format

În curând pe VOYO

Offset letter
Offset letter
 • La Oraș - Episodul 10

  La Oraș - Episodul 10

  Comedie
  Românesc

  „La Oraș” este un serial de comedie despre Doru, un băiat de la țară care, călare pe motocicleta făcută de el, decide să devină rider la Tazz în București, pentru a-și îndeplini visul de a se căsători cu fata de care e îndrăgostit.

  DIN 05-OCT-2022 9:00
 • Visuri la cheie - Ediția 6

  Visuri la cheie - Ediția 6

  Divertisment
  Reality
  AP+

  Visuri la cheie este un show de televiziune difuzat de Pro TV. Cazuri emoționante, care transformă visele în realitate. Căminul devine unul de poveste pentru protagoniști, cu ajutorul designerilor de interior și arhitecților Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu, Omid Ghannadi, Alina Vilcu, și Valentin Ionașcu. Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, aduce pe micul ecran oameni deosebiți, cu povești impresionante, dar și cu visuri de neclinitit. Printre cei care au o nouă casă datorită echipei Visuri la cheie se numără familia Lefter, Daria Hrista, surorile Joița, familia Niculae, Alin și Cristi Nemeșu. Echipa emisiunii Visuri la cheie transformă locuințele în spații…

  DIN 05-OCT-2022 21:30
 • Vocea României - Ediția 6

  Vocea României - Ediția 6

  Divertisment
  AP+

  Vocea României este o emisiune concurs difuzată de Pro TV în fiecare toamnă, vineri, de la ora 20.30. Show-ul de talente unde doar vocea contează a avut premiera în septembrie 2011 și face parte din franciza ”The Voice”. Concursul este format din mai multe etape: auditii pe nevăzute, confruntări, knockouturi și gale live, iar printre vocile care au impresionat publicul și au câștigat marele premiu se numără: Tiberiu Albu, câștigător la "Vocea României" 2014, Ștefan Stan, câștigătorul din sezonul 1, Julie Mayaya, câștigătoarea din 2012, Cristina Bălan, câștigătoarea "Vocea României" 2015, Teodora Buciu, câștigătoarea din 2016. Juriul emisiunii este format din 4 membri: Tudor Chirilă, Irina…

  DIN 07-OCT-2022 21:30
 • Clanul - Episodul 5

  Clanul - Episodul 5

  Acțiune
  Românesc
  12+

  Bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, CLANUL reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău.

  DIN 10-OCT-2022 21:30
 • Hawaii 5.0 - S2

  Hawaii 5.0 - S2

  Dramă
  12+

  Serialul prezinta actiunea unei echipe de politie speciala, formata de guvernatorul insulei Hawai pentru a cerceta crimele ce se petrec acolo, de asemenea si rapirile si terorismul. Steven McGarrett este seful echipei si are alaturi pe Danny Williams ca partener, un detectiv transferat din New Jersey, si prietenii din liceu Chin Ho Kelly si Kono Kalakaua.

  ÎN CURÂND
 • Marea matoleală

  Marea matoleală

  Comedie
  15+

  Cu o seară înainte de marele său interviu la facultatea de medicină, un student promițător își sărbătorește 21 de ani de naștere alături de cei mai buni prieteni ai săi.

  DIN 5.10.
 • Conan Barbarul

  Conan Barbarul

  Acțiune
  Aventură
  12+

  Un războinic barbar pornește într-o călătorie pentru a își răzbună tatăl care a fost ucis când acesta era doar un băiețel.

  DIN 6.10.
 • Cei trei mușchetari

  Cei trei mușchetari

  Acțiune
  Aventură
  12+

  Tânăra D'Artagnan, împreună cu trei foști mușchetari legendari, trebuie să se unească și să învingă un frumos agent dublu și pe angajatorul ei pentru a nu prelua tronul Franței.

  DIN 7.10.
 • Legenda lui Hercule

  Legenda lui Hercule

  Acțiune
  Aventură
  12+

  Povestea originii miticului erou grec. Trădat de tatăl său vitreg, regele, exilat și vândut că sclav din cauza unei iubiri interzise, ​​Hercule trebuie să-și folosească puterile formidabile pentru a-și lua înapoi locul de drept.

  DIN 8.10.
 • Divergent

  Divergent

  Acțiune
  Aventură
  12+

  Într-o lume împărțită de facțiuni bazate pe virtuți, Tris află că este Divergentă și nu se va potrivi. Când descoperă un complot pentru a-i distruge pe Divergenți, Tris și cei patru misterioși trebuie să afle ce îi face pe Divergenți periculoși înainte de a fi prea târziu.

  DIN 9.10.

Te interesează VOYO?

Pe VOYO ai sute de filme, seriale și emisiuni de care te poți bucura oriunde, oricând.

Wrong email format