Vezi emisiunile și serialele tale preferate fără reclame

Oriunde, oricând

În curând pe VOYO

Offset letter
Offset letter
 • Clanul - Sezonul 2

  Clanul - Sezonul 2

  Acțiune
  Românesc
  12+

  Suspansul se termină în curând! Sezonul 2 din CLANUL revine în forță din 19 Februarie la PRO TV și online pe VOYO. Nu rata premiera.

  DIN 19.02
 • Trandafirul Negru

  Trandafirul Negru

  Dragoste
  Dramă

  Acțiunea serialului se desfășoară într-o atmosferă de poveste în orașul Halfeti, învăluită de aerul trecutului. Se spune că trandafirii crescuți în Halfeti sunt unici, iar daca sunt tăiați și duși în altă parte își schimbă culoarea, devenind la fel că toți ceilalți trandafiri. Intriga începe odată cu falimentul afacerii și plecarea pe ascuns a lui Murat, în Halfeti, orașul lui natal. Plecarea lui Murat, marchează începutul coșmarului pentru Ebru și copiii săi. După dispariția soțului, Ebru pleacă pe urmele lui în Halfeti, unde o așteaptă o mare surpriză și este nevoită să îndure tratamentul familiei lui. Desi târziu, Ebru va afla că întreaga ei viață se bazează pe o minciună. Acest…

  Un nou sezon 1.2.
 • Centurion

  Centurion

  Acțiune
  Comedie

  Un grup fragmentat de soldați romani luptă pentru viața lor în spatele liniilor inamice după ce legiunea lor este devastată într-un atac de gherilă.

  DIN 2,02
 • Berliner

  Berliner

  Comedie
  Dramă

  O prietenie ciudată între un șofer de tractor dintr-un orășel de provincie și un politician de rang înalt din București, în timpul unei campanii electorale tensionate, într-o satiră despre politică, corupție și valori morale.

  DIN 3.02
 • Autoportretul unei fete cuminți

  Autoportretul unei fete cuminți

  Dramă

  Cristiana, 30 de ani, "de familie bună", își petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuțiile cu cei doi prieteni apropiați, Alex și Michelle, și întâlnirile - rare, dar mult așteptate - cu un bărbat căsătorit, cu care are o relație.

  DIN 4.02
 • Premiile Grammy

  Premiile Grammy

  Divertisment
  AP+

  Cea de-a 65-a ceremonie anuală a premiilor Grammy va avea loc în Los Angeles pe 6 februarie 2023, ora 02:00 dimineața - ora României. Va recunoaște cele mai bune înregistrări, compoziții și artiști ai anulu. Vezi LIVE pe VOYO!

  DIN 6.02

Te interesează VOYO?

Pe VOYO ai sute de filme, seriale și emisiuni de care te poți bucura oriunde, oricând.