Vezi emisiunile și serialele tale preferate fără reclame

Oriunde, oricând

În curând pe VOYO

Offset letter
Offset letter
 • Ostatici

  Ostatici

  Acțiune
  Thriller

  Negustorul de diamante Kyle Miller (Nicolas Cage), cunoscut pentru vorba sa rapidă, și soția sa, Sarah (Nicole Kidman), trăiesc o viață de vis într-o casă frumoasă înconjurată de pădure. Viața lor de vis se transformă într-un coșmar atunci când un grup de hoți violenți, conduși de Elias (Ben Mendelsohn), le invadează casa deghizați în ofițeri de poliție.

  DIN 25.07
 • 12 încercări: Izolarea

  12 încercări: Izolarea

  Thriller
  Acțiune

  După ce revine la muncă în urma recuperării după o accidentare, un ofițer de poliție descoperă și încearcă să predea dovezi incriminatoare despre activități ilegale ale colegilor săi.

  DIN 26.07
 • Jocurile de la Paris

  Jocurile de la Paris

  Sport

  Competiția lumii este aici! Cei mai buni dintre cei mai buni, se adună în Paris și vor să aducă aurul acasă! 329 de probe din 32 de sporturi! Susține sportivii români sau bucură-te de cea mai grandioasă competiție sportivă din lume! Alegerea e la tine! *Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry

  DIN 26.07
 • Dansul dragostei 4: Revolutia

  Dansul dragostei 4: Revolutia

  Dramă

  Emily (Kathryn McCormick), fiica unui om de afaceri bogat, sosește la Miami cu aspirația de a deveni dansatoare profesionistă, dar se îndrăgostește de Sean (Ryan Guzman), un tânăr care conduce o trupă de dans specializată în mișcările de tip Flash Mob. Echipa de dans se străduiește să câștige un concurs pentru a obține o sponsorizare importantă, dar tatăl lui Emily amenință să transforme cartierul istoric în care își desfășoară activitatea trupa și să concedieze sute de angajați. Emily i se alătură lui Sean și trupei de dans pentru a protesta și a-l împiedică pe tatăl ei să-și ducă planurile la sfârșit.

  ÎN CURÂND
 • Luna perfectă

  Luna perfectă

  Familie
  Dramă

  După ce familia ei intră în faliment, o femeie din oraș (Jessy Schram) se mută la țară pentru a salva o fermă de dovleci în dificultate, pe care tatăl ei (Willie Aames) o cumpărase ca investiție.

  ÎN CURÂND
 • Un trecut întunecat

  Un trecut întunecat

  Thriller
  Acțiune

  Zara (Gillian White) și Brian (Michael Jai White) duc o viață perfectă într-un orășel mic, până când un străin misterios din trecutul secret al Zarei le răpește fiica, iar acum trebuie să se grăbească să-i salveze viața.

  DIN 27.07
 • Rețetele iubirii

  Rețetele iubirii

  Romantic
  Comedie

  În urmă cu zece ani, Faye și Lydia și-au deschis propriile brutării în Emeryville, Ohio, după un conflict personal și profesional la un concurs local de plăcinte cu dovleac. Acum, copiii lor, Casey și Sam, care lucrează alături de ele, sunt pregătiți să continue rivalitatea, confruntându-se în același concurs.

  DIN 28.07
 • Transformers: Războiul lor în lumea noastră

  Transformers: Războiul lor în lumea noastră

  Aventură
  Acțiune

  O luptă veche între două rase Cybertroniene, eroicii Autoboți și maleficii Decepticoni, ajunge pe Pământ, unde indiciul pentru puterea supremă este deținut de un adolescent.

  DIN 29.07
 • Johnny vs Amber: de la dragoste la ură

  Johnny vs Amber: de la dragoste la ură

  Documentar

  Relația dintre Johnny Depp și Amber Heard a trecut de la iubire intensă la furie extremă; acest documentar subliniază cele mai captivante momente ale procesului, incluzând interviuri și raportări despre cazul care a șocat lumea.

  DIN 31.07
 • Straja

  Straja

  Thriller
  Dramă

  O femeie se întoarce din război și se împrietenește cu o familie din New York. O bandă de hoți plănuiește să fure bunurile familiei, iar ea este singura care îi poate apăra.

  DIN 31.07
 • Informatorul

  Informatorul

  Dramă
  Acțiune

  Un fost condamnat care lucrează sub acoperire se lasă în mod intenționat încarcerat din nou pentru a se infiltra în mafie într-o închisoare de maximă securitate.

  DIN 01.08
 • Comando de atac

  Comando de atac

  Dramă
  Acțiune

  Când un regim rătăcit amenință rezerva alimentară a Indoneziei într-o încercare de preluare a puterii, un fost marine adună o echipă de foști camarazi pentru a pune capăt acestui asalt ostil.

  ÎN CURÂND

Te interesează VOYO?

Pe VOYO ai sute de filme, seriale și emisiuni de care te poți bucura oriunde, oricând.