20 APRILIE 2014 | Doctorul casei
AP+
In editia speciala de sarbatori a emisiunii “Doctorul Casei”, Anca Vereanu va avea ajutoare de nadejde care o vor ajuta sa vopseasca traditionalele oua de Paste. Mai mult decat atat, pregateste o surpriza culinara, un desert delicios cu care isi pot surprinde invitatii la masa.Anca Vereanu, medic stomatolog de profesie, apare intr-o ipostaza inedita. Impreuna cu fiica sa mai mica, Sonia, in varsta de 9 ani, si cu prietenele acesteia, vopseste oua si face o prajitura speciala, o rulada cu crema de vanilie si glazura de ciocolata.Reteta pe care o prezinta in ziua de Paste se face in trei pasi: “In prima faza se prepara crema de vanilie din galbenusuri de oua de tara cu zahar, vanilie, faina si lapte. Aceasta crema se face pe baie de aburi. Pasul urmator presupune pregatirea blatului din oua intregi, cacao si faina, iar la final se face o glazura delicioasa din ciocolata si unt. Rezultatul este o rulada gustoasa si apetisanta, care completeaza perfect meniul pentru masa de Paste”, detaliaza Anca Vereanu.Anca a dublat cantitatile pe care le-a folosit la realizarea prajiturii intrucat si-a imaginat ca cele mici nu vor rezista tentatiei de a gusta cremele din compozitie: “Am dublat cantitatile la toate cremele pentru ca ma asteptam sa fie mancate in mare parte inca inainte de a fi asamblata prajitura, ceea ce s-a si intamplat . Copiii au avut partea lor de creatie la ouale de Paste. Dupa ce au fost vopsite le-au personalizat cu abtibilduri. A fost o atmosfera frumoasa la filmare, ne-am distrat foarte tare. Va urez Paste Fericit si va invit sa urmariti ACASA editia speciala a emisiunii noastre”, spune Anca Vereanu.
Română
Nu