CLIPA DE FERICIRE

CLIPA DE FERICIRE

ED. 3

Difuzare:
Oameni care sunt mandri de realizarile lor, care lupta, care isi dedica timpul si viata pentru a-i ajuta pe altii sau pentru a le oferi clipe de fericire, sunt in centrul
Oameni care sunt mandri de realizarile lor, care lupta, care isi dedica timpul si viata pentru a-i ajuta pe altii sau pentru a le oferi clipe de fericire, sunt in centrul atentiei pentru a trai Clipa de fericire!
Oameni spectaculosi vor pasi in platoul emisiunii, fara ca nici macar prin gand sa le treaca ca ei vor fi in centrul atentiei iar Amalia Enache, gazda emisiunii, le va oferi momente de bucurie greu de exprimat in cuvinte.
Andreea Esca, unul dintre cei mai iubiti oameni de televiziune care de 20 de ani le aduce telespectorilor principalele stiri ale zilei, a strans o baza de admiratori considerabila, insa exista un anumit om, care nu rateaza nicio editie a Stirilor PRO TV, iar in lupta cu greutatile vietii, jurnalul este singurul lui moment de relaxare.
„Povestile cu oameni in varsta si cu copii ma impresioneaza in mod deosebit. Iar povestea acestor parinti, atat de puternici in fata problemelor pe care le au cu fetita lor care sufera de autism, este remarcabila. Am cunoscut o familie tanara, frumoasa, care desi trece prin teste greu de dus, nu se lasa doborata, ci dimpotriva... lupta si pentru altii aflati in aceeasi situatie ca ei! Jos palaria!”, a declarat Andreea Esca.
ED. 4
Episoade
CLIPA DE FERICIRE

ED. 4

ED. 5
Episoade
CLIPA DE FERICIRE

ED. 5