POVESTE DE CARTIER

POVESTE DE CARTIER

Dramă Romania
romana
Universal

Intors acasa dupa un an de armata, Vio (Sorinel Copilul de aur) descopera cu surprindere ca vechii sai prieteni si cartierul in care locuia s-au schimbat fundamental in drama romaneasca Poveste de cartier.

Zona este acum controlata de mafiotul Da Vinci, un traficant de droguri din cauza caruia tatal lui Vio si-a pierdut casa, iar pentru prietenii lui, bataile cu banda rivala au devenit un mod de viata. Cu toate acestea, Vio este fericit: si-a intalnit dragostea vietii sale, pe Ramona (Monica Merisan), care la randul ei il iubeste atat de mult incat ar face orice pentru el, inclusiv sa-l infrunte pe cel care doreste sa o ia de sotie cu forta - mafiotul Da Vinci (Florin Calinescu).

Din pacate, iubirea se dovedeste a nu fi o conditie suficienta pentru ca Vio si Ramona sa-si indeplineasca visele, ii va face insa sa inteleaga ca nici chiar moartea nu ii poate desparti. Din distributia filmului Poveste de cartier mai fac parte nume consacrate precum: Romica Tociu, Cornel Palade, Augustin Viziru, Octavian Strunila, Madalina Ghitescu, Adriana Nicolae.

 

Filme recomandate