Lacrimi de iubire

Lacrimi de iubire

EPISODUL 181

Difuzare:
"Lacrimi de iubire" este altceva. Dupa povestea clasica din "Numai iubirea", urmeaza o productie cu intrigi si mai elaborate, cu personaje mai numeroase, cu secrete
"Lacrimi de iubire" este altceva. Dupa povestea clasica din "Numai iubirea", urmeaza o productie cu intrigi si mai elaborate, cu personaje mai numeroase, cu secrete ascunse in spatele puterii si al aparentelor.

Familia Varlam se numara printre cele mai bogate familii din Romania, mai ales ca Grigore Varlam (Bebe Cotimanis), capul familiei, este un om de afaceri care a creat un adevarat imperiu. El este recasatorit cu Simona (Carmen Tanase), care si-a implinit astfel visul de a trai in confort, intr-o vila luxoasa. Mihai (Lucian Viziru), fiul Simonei din prima casatorie este un baiat timid, cu principii solide, care tocmai se intoarce de la o specializare din strainatate. Caracterul lui linistit nu-l ajuta sa-si infrunte parintii in probleme sentimentale, mai ales ca acestia doresc foarte mult sa-l insoare cu Sonia (Nicoleta Luciu) care provine dintr-o familie cu multe relatii si putere.

Problemele familiei Varlam abia incep, pentru ca mai este si Nicole (Mihaela Barlutiu), fiica lu