La bloc

La bloc

EP. 523

Difuzare:
"La bloc", cel mai bun sitcom romanesc, este construit in jurul a doua personaje a caror existenta este centrata in jurul spatiului in care locuiesc, Nelu Curca si Costel
"La bloc", cel mai bun sitcom romanesc, este construit in jurul a doua personaje a caror existenta este centrata in jurul spatiului in care locuiesc, Nelu Curca si Costel Jurca, taximetrist respectiv gestionar. Alaturi de consoartele lor, Suzy, respectiv, Lilly, cei mai de vaza locatari ai "Blocului" lupta zilnic pentru mancare, cablu si putere. Stilul lor unic nu lasa prea mult loc bunelor maniere.
Fiecare etaj are povestea sa, fiecare apartament ascunde secrete si fiecare balcon emana efluvii de muraturi.
"Blocul" nu doarme niciodata sau o face iepureste pentru ca orice zgomot suspect se poate transforma intr-o barfa buna a doua zi dimineata. Nelu Curca si Costel Jurca nu vor renunta in veci la idealul lor - decodoarele de filme sexy. Dar peretii au urechi si cele mai ascutite apartin marelui dusman, "Instalatorul fochist" Tudorel Filimon, gras, libidinos si meschin. "Blocul" are si parti frumoase, acestea apartinand unei domnisoare foarte sexy, supranumita "gagica cea buna".