Atletico Textila

Atletico Textila

SEZ. 3, EP. 11+12

Difuzare:
Echipa de fotbal e „mai pregatita ca niciodata” de performanta, antrenorul pare ca sufera de singuratate, iar jucatorii trec prin tranformari fizice care nu sunt deloc
Echipa de fotbal e „mai pregatita ca niciodata” de performanta, antrenorul pare ca sufera de singuratate, iar jucatorii trec prin tranformari fizice care nu sunt deloc normale!

Pusa isi seteaza un obiectiv clar in mine! S-a saturat sa spele, calce, pregateasca mancare pentru Traian, asa ca isi da seama ca ar fi momentul ca acesta sa isi gaseasca o nevasta, sa se aseze si el la casa lui. Traian neaga vehement si spune ca “Eu sunt liber, nu depind de nimeni, nu s-a nascut nevasta pentru mine!”.

In acelasi timp, Adrian trece printr-o experienta deloc placuta, atunci cand observa ca pectoralii pe care spune el ca i-a lucrat la sala au evoluat intr-un mod ciudat si ca ar putea foarte bine sa concureze cu fetele intr-o competitie cu decolteuri frumoase. Daca are incredere in Ahmed si ii arata ce a patit, in scurt timp va afla toata lumea despre...dezvoltarea pieptului sau!