NUMAI IUBIREA

NUMAI IUBIREA

EPISODUL 95

Difuzare:
Aveau o viata fericita impreuna, Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) si Bianca (Bianca Neagu). Pana intr-o zi nefericita in care viata Ioanei a fost curmata de un tragic
Aveau o viata fericita impreuna, Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) si Bianca (Bianca Neagu). Pana intr-o zi nefericita in care viata Ioanei a fost curmata de un tragic accident de masina care ii marcheaza pe viata, atat pe fetita, dar mai ales pe Dan care conducea masina in momentul fatal. Bianca, fetita lor, avea numai cinci ani, iar Dan a ramas sa-i fie si tata si mama, copilul fiind singurul sau motiv de a trai, lumina ochilor sai.

Au trecut de atunci 2 ani. Bianca este o fetita minunata, foarte inteligenta dar totusi un copil trist, care a crescut fara mama. Isi iubeste mult tata si incearca sa fie alaturi de el in orice imprejurare. Ea este acum in clasa I, in timp ce Dan, un arhitect de succes care nu poate trece inca peste dureroasa pierdere a sotiei lui. Alaturi de cei doi se afla si Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Cei trei locuiesc impreuna intr-o vila superba, iar Ildiko (Ioana Ginghina) este menajera lor, o fata plina de viata si extrem de atragatoare.

Bianca si Dan sunt nevoiti sa infrunte impreuna numeroase obstacole. La inceput apare Andreea (Oana Zavoranu), o femeie ambitioasa, lipsita de scrupule, care isi doreste cu disperare o cariera solo in muzica. Pentru a deveni un star, ea are nevoie de o multime de bani, pe care vrea sa-i obtina de la Dan.

Desi Bianca nu suporta ideea ca tatal ei sa-si mai gaseasca o noua sotie, atunci cand o cunoaste pe Ana (Corina Danila), profesoara ei de engleza, o femeie frumoasa si modesta, fetita isi schimba parerea si incearca din rasputeri sa-i apropie pe cei doi. Cum Andreea, iubita tatalui sau ii sta in cale, micuta apeleaza la diverse tertipuri pentru a o indeparta, intre cele doua existand un razboi declarat. Va reusi oare Dan sa scape de povara trecutului si va intelege ca in viata numai iubirea conteaza?
Iura Luncasu