Cerere pentru ștergerea contului VOYO

Dacă doriți să vă ștergeți contul VOYO vă rugăm să completați formularul de mai jos cu informațiile solicitate. Vă rugăm să rețineți că aceste cereri de ștergere a contului VOYO nu sunt procesate automat și că unul dintre colegii noștri va prelua solicitarea dumneavoastră. Astfel, vă aducem la cunoștință că solicitarea dumneavoastră va fi procesată în cel mult 15 zile. Ca efect a cererii dumneavoastră de ștergere a contului VOYO datele personale asociate acestuia vor fi anonimizate prin măsuri tehnice și organizaționale care nu permit revenirea la forma inițială a datelor, astfel încât orice prelucrare a lor va înceta începând cu data ștergerii contului VOYO și anonimizării datelor. Cu toate aceste, datele referitoare la istoricul activității contului VOYO și cele de facturare vor fi stocate în continuare de PRO TV și prelucrate pentru îndeplinirea obligațiilor legale în materie fiscală pe care PRO TV SRL le are de îndeplinit conform prevederilor legale în vigoare. Aceste date vor fi prelucrate în scopurile aici indicate pentru o perioadă de 5 ani începând cu data încheierii situațiilor financiare aferente anului fiscal în care a fost realizată ultima plată a abonamentului VOYO sau 5 ani de la data ștergerii contului VOYO, oricare dintre aceste date se va împlini ultima.

Conturile VOYO nu pot fi șterse în perioada în care un Abonament VOYO este activ. Astfel, prin transmiterea prezentei cereri de ștergere înțelegeți că, în situația în care Abonamentul dumneavoastră este activ, cererea de ștergere a Contului VOYO va opera la data de final a perioadei de valabilitate a Abonamentului.

Pentru a solicita ștergerea conturilor VOYO create prin intermediul partenerilor noștri (ex: RCS & RDS S.A.; ORANGE ROMANIA COMMUNICATIONS S.A; ORANGE ROMANIA S.A sau VODAFONE ROMANIA S.A.), sesizările vor fi transmise spre soluționare exclusiv către respectivul partener contractual al PRO TV, PRO TV urmând a nu fi ținuta responsabilă de nesoluționarea sesizării transmise de dumneavoastră către partenerul respectiv.