Survivor

Survivor

Survivor, cel mai puternic reality show din lume, este formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată.
#

Suspansul și amuzamentul sunt mână în mână!

Îți place să râzi, să te distrezi și să rămâi cu sufletul la gură? Venim la tine acasă cu cele mai populare emisiuni de divertisment.

#

Cele mai vizionate emisiuni și seriale cu 24 de ore în avans

Ai seriale sau emisiuni preferate și nu vrei să aștepti până apar la TV? Acum te poți bucura de ele înaintea prietenilor cu 24 de ore înainte de difuzarea lor la TV.

#

Trăiește pasiunea la cote maxime

Urmărește cele mai îndrăgite telenovele naționale și internaționale.

#

Cele mai tari evenimente sportive LIVE

De la fotbal până la campionate de MMA, VOYO transmite competiții și evenimente sportive în exclusivitate!

Intrebari frecvente

Da, VOYO îndeplineşte condiţiile de portabilitate transfrontalieră şi astfel, cu un abonament activ, VOYO poate fi utilizat în întreg spaţiul Uniunii Europene. Pentru a putea fi folosit în afara României, e necesară totuşi dovada de rezidenţă permanentă în România, pe lângă abonamentul activ. Scrie-ne la [email protected] pentru a afla mai multe despre portabilitate!

Pe VOYO veţi găsi sute de filme şi seriale, inclusiv episoade şi ediţii ale producţiilor tale PRO TV favorite, care nu au fost încă difuzate la TV.

VOYO este disponibil pe PC-uri, telefoane/tablete iOS și Android și Smart TVs. Mai multe informații găsiți AICI.

Utilizatorul poate anula abonamentul după ce se va loga în profilul de utilizator de pe website-ul voyo.ro De pe pagina principală, click pe icon-ul de utilizator şi selectează Abonamentele mele.

Astfel vei vedea datele tipului de abonament activ în acest moment.

Fie că ai un abonament cu plată recurentă lunară sau eşti în perioada de trial, trebuie să dai doar click pe ""Anulează recurenţa"" pentru a întrerupe plata abonamentului.
După anularea abonamentului poţi în continuare să vizionezi conţinutul VOYO până la expirarea intervalului de timp pentru care abonamentul a fost plătit, sau până la încheierea perioadei de trial.

După aceea contul va deveni inactiv, dar datele de inregistrare rămân valabile - astfel oricând se poate reactiva abonamentul.