Drogul de bucătărie | România, te iubesc! 2016
Anca Nastasi pune alimentatia romanilor sub lupa, intr-un reportaj marca Romania, te iubesc!, in care personajul principal este zaharul. Il gasim peste tot, este imposibil de ocolit si, cel mai important, este, de multe ori, ascuns in mancarea de zi cu zi!Oamenii nu stiu ce consuma, iar procentul zaharului ascuns in alimente este unul destul de mare. Chiar daca vrei sa ai o dieta sanatoasa, cei care asigura oferta au grija ca glicemia noastra sa nu scada. Anca Nastasi a stat de vorba cu medici, nutritionisti si producatori din industria alimentara, pentru a afla rolul exact al zaharului in alimentatia noastra. Anca ne prezinta si cateva persoane cu diverse afectiuni dobandite din cauza obiceiului daunator de a consuma zahar.“Fara sa ne dam seama, zaharul s-a strecurat in dieta noastra si e aproape imposibil sa renuntam la el: in paine, in mezeluri, in iaurturi, sosuri si supe. La fiecare imbucatura, industria procesatoare ne hraneste cu zahar, lingurita cu lingurita. 80% dintre alimentele pe care le