AI NOSTRI

AI NOSTRI

SEZ. 2, EP. 6

Difuzare:
Brigitte isi descopera spiritul antreprenorial si vrea sa importe 2000 de perechi de papuci cu puf din Italia, pe care ulterior sa-i comercializeze in Romania. Investitia
Brigitte isi descopera spiritul antreprenorial si vrea sa importe 2000 de perechi de papuci cu puf din Italia, pe care ulterior sa-i comercializeze in Romania. Investitia ei o sa fie blocata la vama, pentru ca autoritatile cred ca pufoseniile sunt de fapt de origine animala. Situatia incerta in care se afla afacerea ei o face pe tanara sa actioneze in consecinta.

O vizita la orelist se transforma intr-o mega oferta de business pentru Sandu Ciorba. Profesorul la care vrea sa-si trateze otita ii propune sa organizeze Congresul Orelistilor din Romania in restaurantul Ai nostri. Oferta care vine ca o gura de aer proaspat pentru afacerea lor in declin se va transforma intr-un adevarat cosmar pentru cele doua familii. Bucatarul este in depresie din cauza despartirii de a treia nevasta si nu e in stare sa faca niciun preparat pentru oaspetii de seama.